خاگینه
مواد لازم:
تخممرغ: دو عدد شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری آرد گندم: نصف پیمانه بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده شده: یک چهارم قاشق چایخوری روغن مایع مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم دارچین: یک دوم قاشق غذاخوری پودر گلمحمدی: یک دوم قاشق چایخوری پودر هل: یک دوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل: یک دوم قاشق چایخوری پودر پسته: یک قاشق چایخوری شربت: 250- 300میلیگرم مغز گردوی خشک شده: سه، چهار قاشق غذاخوری
روش تهیه
1. تخممرغها را با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کمکم روی مایه الک کرده و مخلوط کنید. سپس زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
2. در تابه تفلون مقداری روغن بریزید با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ کنید. هر دو طرف آنکه طلایی شد، در شربت قرار دهید تا کمی شربت به خورد آن برود.
3. از شربت خارج کرده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گلمحمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و آنراباگردو، پودر پسته تزیین کنید.