واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

خاگینه

سه شنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۳۰ ب.ظ

مواد لازم: 


 تخم‌مرغ: دو عدد شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری آرد گندم: نصف پیمانه بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده: یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم دارچین: یک دوم قاشق غذاخوری پودر گل‌محمدی: یک دوم قاشق چای‌خوری پودر هل: یک دوم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل: یک دوم قاشق چای‌خوری پودر پسته: یک قاشق چای‌خوری شربت: 250- 300میلی‌گرم مغز گردوی خشک شده: سه‌، چهار قاشق غذاخوری

روش تهیه


1. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم‌کم روی مایه الک کرده و مخلوط کنید. سپس زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید. 


2. در تابه تفلون مقداری روغن بریزید با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ کنید. هر دو طرف آنکه طلایی شد، در شربت قرار دهید تا کمی شربت به خورد آن برود. 


3. از شربت خارج کرده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گل‌محمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و آن‌راباگردو، پودر پسته تزیین کنید. 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۲
عباسعلی سامانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی