سیراپیچ
سه شنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۳۳ ب.ظ
مواد لازم:
تخم مرغ ۶عددروغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازمزردچوبه (پودرشده) ۱قاشق چای خورینمک به مقدار لازمپودر فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه:
۱- برگ سیر را در مقداری روغن کمی تفت دهید تا نرم شود.
۲. زردچوبه را به برگ سیر بیفزایید و تفت دهید.
۳. تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید و هم بزنید.
۴. تخممرغ های زده شده را به برگ سیر بیفزایید و بگذارید کمی بسته شود.
۵. زمانی که تخم مرغ تقریباً بسته شد، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا به طور یکنواخت سرخ شوند، سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید.
۹۴/۰۸/۱۲