میگو پفکی
سه شنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۳۲ ب.ظ
مواد لازم:
میگو: 400 گرم سیر له شده: دو حبه زعفران و آرد: به میزان لازم ماءالشعیر: نصف پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
1. میگو را پاک کرده و کنار بگذارید. سیر، زعفران بیکینگپودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کرده، آرد را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
2. میگوها را داخل مایه گذاشته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند. سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ کرده و درون ظرف چیده آن را تزیین کنید.
۹۴/۰۸/۱۲