واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

میگو پفکی

سه شنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۳۲ ب.ظ

مواد لازم: 


 میگو: 400 گرم سیر له شده: دو حبه زعفران و آرد: به میزان لازم ماءالشعیر: نصف پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه


1. میگو را پاک کرده و کنار بگذارید. سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کرده، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید. 


2. میگوها را داخل مایه گذاشته و اجازه ‌دهید به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند. سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ کرده و درون ظرف چیده آن را تزیین کنید. 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۲
عباسعلی سامانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی