هویج پلو
مواد لازم:
هویج: یک کیلوگرم برنج: یک کیلوگرم شکر: 200 گرم روغن مایع سرخکردنی: 6 قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده: 500 گرم زعفران: به مقدار لازم پیاز: یک عدد نمک: به مقدار لازم دارچین: نصف قاشق سوپخوری
روش تهیه
1. هویج را بهصورت خلالهای باریک خرد کنید و داخل روغن تفت دهید. بعدشکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد.
2. زعفران را هم به آن اضافه کنید و پس از یکی، دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید. به این ترتیب مایه هویج آماده است. حالا پیاز را در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را هم به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را بهصورت کوفتههای ریزی درآورید.
3. کوفته ریزهها را تفت دهید. وقتی برنج را آبکش کردید، در یک قابلمه بهصورت لایهلایه مایه هویج و برنج را بریزید.