واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

هویج پلو

سه شنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ب.ظ

مواد لازم: 


 هویج: یک کیلوگرم برنج: یک کیلوگرم شکر: 200 گرم روغن مایع سرخ‌کردنی: 6 قاشق سوپ‌خوری گوشت چرخ کرده: 500 گرم زعفران: به مقدار لازم پیاز: یک عدد نمک: به مقدار لازم دارچین: نصف قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه


1. هویج را به‌صورت خلال‌های باریک خرد کنید و داخل روغن تفت دهید. بعدشکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد. 


2. زعفران را هم به آن اضافه کنید و پس از یکی، دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید. به این ترتیب مایه هویج آماده است. حالا پیاز را در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را هم به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به‌صورت کوفته‌های‌ ریزی درآورید. 


3. کوفته ریزه‌ها را تفت دهید. وقتی برنج را آبکش کردید، در یک قابلمه به‌صورت لایه‌لایه مایه هویج و برنج را بریزید. 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۲
عباسعلی سامانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی