از قبل 4
رفع مشکل کپی از اینترنت به word
در بسیاری از مواقع هنگامی که متنی را از اینترنت میگیریم و آن را در OFFICE wold کپی می کنیم،متن انتخابی با جدول متصل به متن کپی شده و کار ویرایش متن را سخت می کند.دقیقا در این لحظه اعصابتون خورد شده و اومدین توی اینترنت و برای حل این مشکل سرچ می کنید!منم برای شما دوستان عزیزی که این مشکل رو پیدا کردید این مقاله رو نوشتم تا راحت مشکلتون حل بشه!
در اینجا وضعیتی شبیه به شکل بالا برای شما ایجاد شده است!روی شکل چهار گوش جدول کلیک کنید تا جدول در وضعیت انتخاب قرار بگیرد.
هنگامی که جدول در وضعیت انتخاب قرار گرفت بر روی layout از سربرگ tabale tools (قسمت ۲) کلیک کنید و در تنظیمات قسمت layout گزینه (قسمت ۳) convert to text را بزنید.
نکته:ممکن است متنی که به داخل word کپی کرده باشید شامل یک جدول چندین خانه ای باشد.شما با هر بار انجام دان این ۳ مرحله ،تک تک خانه های جدول را به text تبدیل خواهید کرد.این عمل را انقدر تکرار کنید تا دیگر علامت جدول بر روی صفحه word وجود نداشته باشد!
حال شما یک متن کاملا آزاد خواهید داشت که می توانید آن را به راحتی ویرایش کنید!
جمعه بیست و دوم فروردین 1393
بازی شگفت انگیز مغز را تماشا کنید !
١- در صورتی که حرکت نقطه متحرک را تعقیب کنید تنها یک رنگ را می بینید، صورتی!
٢- حالا لحظاتی به علامت + که در وسط قرار دارد خیره شوید. نقطه متحرک را پس از لحظاتی به رنگ سبز خواهید دید.
٣- حالا زمان بیشتری را بر روی علامت + تمرکز کنید، پس از لحظاتی نقاط صورتی آهسته آهسته ناپدید خواهند شد.
عجیب اینجاست که هیچ نقطه سبزی در این عکس در کار نیست و در واقع نقاط صورتی نیز ناپدید نمی شوند. این دلیل محکمی است که ما همیشه دنیای خارج را آنگونه که هست نمی بینیم.
جمعه بیست و دوم فروردین 1393
تست چشم
گربه رو در عکس زیر پیدا کنید اگر تنوستید پیدا کنید چشماتون نیاز به چشم پزشک داره
لطفا زمان بگیرید و مدت زمانی که گربه رو پیدا میکنید در قسمت نظرات یاداشت کنید ……
اماده اید…..۱ ….۲ …..۳……..
جمعه بیست و دوم فروردین 1393
تست سنجش سن مغز شما
سن مغز شما چقدر است؟
ایا شما کودکی بزرگ هستید؟
این تست، یک تست رایانه ای برای تخمینی از سن مغز شماست.
۱_لینک را کلیک کنید!
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
2_دکمه استارت رو بزنید.
جای اعداد را که چند لحظه نمایش داده می شود به خاطر بسپارید
و روی جای آنها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنید!
بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکسالعمل و درستی آن محاسبه و نمایش داده می شود
سه شنبه نوزدهم فروردین 1393
نرم افزار مترجم
نرم افزاری قدرتمند و بسیار کم حجم جهت ترجمه لغت ، متون و صفحات وب به زبان فارسی. اکثر کسانی که در ایران زندگی می کنند و فقط به زبان مادری خود یعنی زبان فارسی مسلط هستند و با سایر زبان ها مانند انگلیسی آشنایی کمی دارند در هنگام برخورد با کلمه یا متنی به غیر زبان اصلی کشور دچار مشکل می شوند و سعی می کنند از نرم افزار های دیکشنری و سایر برنامه هایی که در این زمینه کاربرد دارند مانند بابیلون استفاده کنند.
اما اکثر دیکشنری ها محدود بوده و قابلیت ترجمه متن های طولانی را ندارند و یا متن ترجمه شده از کیفیت خوبی بر خوردار نمی باشد که این یکی از بزرگترین مشکلات این قبیل برنامه هاست. همانطور که می دانید سایت گوگل که یکی از معروف ترین و قویترین موتورهای جستجو گر تحت وب می باشد در یکی از بخش های متنوع خود قسمتی را مخصوص ترجمه وب سایت ها قرار داده که اخیرآ زبان فارسی را نیز به لیست زبان های آن اضافه نموده از همین رو کاربران ایرانی با رفتن به آدرس www.Translate.Google.com و انجام تنظیمات مربوطه قادراند تا سایت های خارجی را به زبان فارسی مشاهده کنند.
از آنجا که دانلودها همیشه در فکر رفاه حال کاربران خود بوده است امروز نرم افزار قدرتمند Client for Google Translate را به شما معرفی می کند که به کاربران اینترنتی این امکان را می دهد بدون رفتن به سایت گوگل و انتظار مدت زمان طولانی جهت ترجمه به راحتی و تنها با یک کلیک ساده لغت ، متن های طولانی و حتی صفحات وب سایت ها را نیز به زبان فارسی و یا سایر زبان ها با بهترین کیفیت ترجمه کنند.
شما با کمک این نرم افزار بسیار قوی و کاربردی فقط کافیست زبانی را که باید متن ترجمه شود انتخاب کنید چون خود نرم افزار به صورت اتوماتیک زبان اصلی متن را تشخیص می دهد و دیگر نیازی نیست که حتمآ کاربر بداند زبان اصلی متن مورد نظر خود مربوط به چه کشوری است. می توان به جرات گفت که Translate Client یک دیکشنری کامل در تمامی زمینه ها بوده و از نظر ترجمه به خصوص متون بی رغیب می باشد.
طرز کار با این نرم افزار بسیار ساده و آسان می باشد به طوری که شما فقط کافیست کل متن و یا قسمتی از آن را در صفحه اینترنتی و یا کامپیوتر خود انتخاب کنید سپس آیکون کوچکی در کنار متن مورد نظر ظاهر می شود که پس کلیک بر روی آن کل متن منتخب به زبان فارسی یا هر زبانی که شما در تنظیمات اصلی برنامه قرار داده اید ترجمه می شود علاوه بر این شما می توانید با اجرای نرم افزار و کپی متن مورد نظر خود در قسمت ورودی برنامه و انتخاب زبان ترجمه، با کلیک بر روی گزینه Translate کل متن مورد نظر خود را در عرض چند ثانیه به زبانی که انتخاب نموده اید ترجمه کنید.
این دیکشنری با داشتن حجم بسیار کم و محیط ساده از هر لحاظ مناسب کسانی می باشد که اطلاع چندانی از زبان های مختلف ندارند و روزانه مدت زمان بسیار زیادی را صرف مشاهده وب سایت های خارجی می کنند که با کمک این نرم افزار تمامی آن ها را می توانند به زبان فارسی مشاهده کنند.
برخی از ویژگی های این نرم افزار :
- قابلیت ترجمه لغت ، متون و صفحات وب.
- پشتیبانی از زبان مختلف از جمله زبان فارسی.
- تشخیص خودکار زبان اصلی متن.
- ترجمه متن تنها با یک کلیک در عرض چند ثانیه.
- بی نیاز به سرویس گوگل.
- کیفیت مناسب متن و یا لغت ترجمه شده.
- داشتن سرعت بالا در ترجمه متون.
- قابلیت انتخاب دو زبان جهت ترجمه.
- محیط ساده از لحاظ کاربرد.
- اجرا خودکار برنامه و قرار گرفتن در Startup.
- دسترسی آسان.
- داشتن حجم بسیار کم.
پسورد فایل: www.downloadha.com
سه شنبه نوزدهم فروردین 1393
ترفند تایپ نمودن شکل های جالب با استفاده از کیبورد
دوشنبه یازدهم فروردین 1393
همه چی درباره ی سبزیجات خوردنی
نگاهی علمی به مصرف مهمترین سبزیجات خوراکی
شرح نمونه |
کلسیم ( میلی گرم در 100 گرم ) |
آهن ( میلی گرم در 100 گرم ) |
ویتامین A ( میلی گرم در 100 گرم ) |
شیر بز |
6/133 |
049/0 |
3/55 |
شیر گاو پاستوریزه |
7/121 |
049/0 |
4/61 |
پونه ( خشک ) |
2628 |
50/3 |
258 |
جعفری تازه |
7/136 |
2/6 |
520 |
تره کوهی ( خشک ) |
1276 |
15/49 |
162 |
ترخون تازه |
9/169 |
7 |
59/62 |
شنبلیله |
6/126 |
5/33 |
807 |
ریحان تازه |
160 |
60/2 |
432 |
استخراج و مقایسه از جدول ترکیبات مواد غذایی ایران – جلد اول ، مواد غذایی خام از انتشارات انستیتو علوم تغذیه و صنایع غذای ایران – شماره 131 تهران
قبل از مصرف سبزیجات توجه به چند نکته ضروری است .
1 – با توجه به آبیاری بسیاری از سبزیها در شهر و روستاها با فاضلاب خام ( این کار توسط وزارت بهداشت ممنوع اعلام شده ) و امکان آلودگی سبزیجات به انواع میکروبها و عوامل بیماری زا ضد عفونی و گند زدایی سبزیجات باید برابر دستورالعمل های استاندارد مد نظر قرر گیرد .
2 – هر چه سبزیجات تازه تر باشند مواد معدنی و ویتامین آن جهت هضم و جذب مناسب تر خواهد بود .
3 – هر چه سبزیجات جوانتر باشد به دلیل نوع سلولز آن قابل هضم تر و مواد معدنی و غذایی آن راحت تر در اختیار بدن قرار می گیرد .
4 – سبزیجات را بهتر است خام و تازه مصرف کرد چون مقدار زیادی از مواد مفید آن با پختن از بین می رود .
5 – در صورتی که تصمیم داریم سبزیجات را پخته مصرف کنیم باید آنها را با درجه حرارت کم و به مدت طولانی طبخ نمائیم .
با توجه به موارد فوق چنانچه مردم کشور آموزش ببینند تا هر خانواده در خانه خود به اندازه مصرف روزانه سبزی خوردن در باغچه منزل پرورش دهند تا از هر لحاظ سالم و در دسترس باشد و چنانچه منزل آپارتمانی می باشد می شود در تراس منزل از جعبه های چوبی یا گلدانهای سفالی استفاده نمود.
سبزیجات خوراکی به پنج دسته تقسیم می شوند :
1 – آنهایی که برگهای سبز دارند مانند اسفناج – کاهو – جعفری و ..
2 – آنهایی که ریشه ماکول دارند مانند چغندر – هویچ شلغم
3 – آنهایی که میوه مانند هستند مثل خربزه – خیار – کدو – بادمجان
4 – جوانه ها مانند مارچوبه – کلم – کنگرفرنگی
5 – آنهایی که پیازی هستند مثل پیاز – سیر – موسیر و ...
که در این مقوله فقط تعدادی از سبزیجات که برگهای سبز دارند و بیشتر مصرف می شوند را مورد بررسی قرار خواهیم داد .
اسفناج : ( oleracea Spinacia )
اسفناج تازه دارای 93 درصد آب ، مواد آلبومینوئیدی ، مواد چرب ، مواد قندی کلروفیل ، لیستین ، سکرتین ، ید ، فسفر ، آهن ، املاح پتاسیم ، کلسیم و اکسالات می باشد .
خواص تغذیه ای و درمان :
از قدیم الایام عقیده مردم بر این بوده است که اسفناج از نظر ارزش غذایی بر سایر سبزیها ترجیح دارد زیرا مقدار درصد مواد ازته و هیدروکربنه آن زیاد است .
اسفناج به علت دارابودن آهن ، فسفاتها و کلروفیل ، برای مبتلایان به کم خونی و همچنین کسانی که به علت حوادث ، خون زیاد از آنها دفع شده باشد ، اثر مفید ظاهر می کند با مصرف اسفناج سهولت دفع مواد از روده بزرگ به خوبی فراهم می شود .
اسفناج به علت دارابودن سکرتین اثر نیرودهنده بر روی ترشحات معده ، روده و لوزالمعده داشته ، ترشحات صفرا را افزایش می دهد و حرکات دودی شکل روده را تقویت می کند و چون دارای ویتامین A ، B ، C ، D می باشد برای جبران کمبود ویتامین های مذکور در بدن یکی از بهترین سبزیجات می باشد .
با آنکه غذاهای ساده ای که با اسفناج تهیه می شود زیاد لذت بخش نیست ، معهذا مصرف آن در تغذیه کودکان به عنوان غذای کامل دوره نقاهت ، رفع کم خونی و کم خونی دختران جوان ، بیمارهای حاد ، بیماریهای مقاوم پوست ، اسکوربوت و همچنین به عنوان تقویت اعصاب برای کسانی که کارهای فکر دارند توصیه می شود .
همچنین مصرف اسفناج پخته در طب عوام برای رفع سرفه های خشک ، آسم ، گرفتگی صدا ، یبوست ، قولنج های کبدی ، رماتیسم و کمی ترشحات شیر معمول است .
اما : اسفناج نباید برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای صفراوی مصرف گردد چون اکسالات آن کسالت بیماران را تشدید می کند همچنین اکسالات مذکور از جذب تمامی آهن موجود در این سبزی جلوگیری می نماید .
جعفری : ( Crispum Petroselinum )
جعفری از سبزیهای خوشمزه ، معطر و مفید است که مورد توجه همه مردم است و در اغذیه مختلف از آن استفاده می شود و دارای ویتامین A ، B ، C و عناصر مصرفی مختلف از جمله آهن می باشد . علاوه بر مصارف تغذیه از این گیاه جهت اثر قاعده آوری و تب بری آن استفاده می شده است همچنین جهت حذف لکه های صورت در زمان حاملگی و شفافیت پوست از آن به عنوان دم کرده و بخور استفاده می نمایند .
مصرف عمده آن به همراه سایر سبزیجات خوراکی به جهت داشتن ویتامین آهن ، کلسیم و عطر مناسب ، فیبرفراوان بسیار مفید می باشد .
ترخون : ( Artemisia Dracunsulus )
ترخون گیاهی است معطر که برگ و سر شاخه های جوان آن از قدیم بصورت خام مورد استفاده قرار می گرفته است ، طعم آن در حالت تازه تند و کمی تلخ و بوی آن مطبوع است .
اسانس آن برای مزه دار کردن برخی از اغذیه مرسوم است . این گیاه علاوه بر اینکه به عنوان سبزی خوردن مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان اشتها آور ، مقوی معده ، مدر ، ضد اسکوریت و به طور خفیف ضد کرم و قاعده آور مصرف می شود.
در طب عوام از آن برای رفع درد مفاصل ، رفع سکسکه ، بلع هوا و درمان قاعدگی های دردناک استفاده می شود . در کتب علمی جدید بر خلاف اظهار نظرهای ضد و نقیض برای کنترل سلولهای سرطانی مفید ارزیابی شده است .
تره : ( Allium porum )
تره را از قدیم مصریان و یونانیان و رومیان به مصارف تغذیه ای می رسانده اند و چون از سبزیهای سهل الهضم است و به علاوه طعم وبوی آن ملایم تر از سیر و پیاز می باشد در هر عصری مورد توجه مردم بوده است .
مصرف آن برای مبتلایان به سوء هاضمه ، چاقی ، درد مفاصل ، نقرص ، تصلب شرائین و یبوست دائمی توصیه گردیده است به علاوه غذای مناسبی برای مبتلایان به تحریک معده و روده است ( IBS ) تره به طور تازه و خشک در غذاها مصرف می شود . مقادیر زیادی آهن ، ویتامین B1 و B2 را بصورت توأم دارد . تره از نظر ویتامینA فقیر است ولی کاروتن در قسمتهای سبز آن موجود می باشد. تره علیرغم اینکه سریع العضم و مقوی هاضمه است ولی به دلیل داشتن سلولز فراوان در کسانی که سابقه نفخ وبواسیر دارند باید با احتیاط به همراه غذاهای دیگر و به مقدار کمی مصرف شود .
سوپ غنی شده با تره دارای اثرات ، خلط آوری ، دفع کننده سنگ کلیه می باشند . در صورتی که تره تازه را به محل گزش حشرات مخصوصاً زنبور عسل مالش دهنده درد تسکین می یابد . تره پخته شده بصورت پماد جهت سرباز کردن آبسه ها و دمل های چرکین بسیار مفید است .
شوید : ( Anethum Yravelens )
شوید گیاهی است که بصورت تازه و یا خشک با انواع اغذیه مصرف می شود و علاوه از عطر و طعمی که به غذا می دهد به دلیل داشتن موارد موثره بسیار مورد توجه بوده است .
سرشاخه های تازه گیاه و میوه آن ثر نیرودهنده ، مقوی معده ، هضم کننده غذا ، بادشکن ، مدر ، ضد تشنج ، رفع استفراغ ، آرام کننده و زیاد کننده شیر می باشد همچنین با تحقیقات جدیدی که به روی این گیاه صورت گرفته اثرات فوق العاده مفید پائین آورنده کلسترول و تری گلیسرید خون آن مشخص گردیده است و نیز اسانس شوید اخیراً در فراورده های ضد نفخ کودکان مورد استفاده قرار گرفته است .
شاهی ( ترتیزک ) ( Lipidium sativum )
شاهی یکی از دیگر از سبزیهایی است که اختصاصاً تازه و خام بصورت سبزی خوردن مصرف می شود و به دلیل داشتن ترکیبات ید ، آهن ، فسفات ، و سایر مواد معدنی و سلولز برای مصارف انسانی بسیار مفید است . برگ و ساقه جوان آن در حالت تازه طعم ، تند و مطبوع شبیه بولاغ اوتی دارد . گلهای آن دارای عطر ملایم و موم زنبور عسل است . ترتیزک اثر ضد اسکوربوت قوی دارد به عنوان اشتها آور ، مدر و تصفیه کننده خون بکار می رود . مصرف اندام هوایی گیاه مخصوصاً دانه آن به عنوان مقوی معده ، خلط آور وقاعده آور توصیه می شود.
طبق بررسیهای جدید صورت گرفته ترتیزک به علت داشتن اثر بازکنندگی عروق در تصلب شرائین و آنژین موردی بسیار مفید ارزیابی شده است .
ریحان : ( Ocimum Bosilicum )
این گیاه از قدیم بومی ایران و افغانستان بوده و آن را در مصر نیز پرورش می داده اند ، بعداً یونانیان و سپس رومیها پی به وجود آن بردند . این سبزی معطر بصورت خام و در کنار بسیاری از غذاها مصرف می شود
مصرف این گیاه اثرات ضد تشنج ، نیرودهنده ، مقوی و مدر می باشد و برای رفع سردردهای یکطرفه ، سردردهای عصبی و تقویت دستگاه گوارش مفید می باشد . ریحان زیاد کننده ترشحات شیر و از این نظر از قدیم مورد توجه بوده است .
جوشانده ریحان جهت رفع آفت دهان و داروی موثر در رفع التهابات دستگاه مجاری اداری می باشد. چنانچه چند برگ از ریحان درون یک فنجان آب جوش قرارگیرد و سپس با عسل شیرین شود قبل از خواب بسیار آرام بخش و برای رفع بیخوابی موثر است .
در پایان :
هماهنگونه که مشاهده نمودید این هدیه های آسمانی هر کدام منابع عظیمی از نعمات را بصورت ریز مقوی با خود همراه دارند و چنانچه مرتب مصرف شده و جایگاه خود را در زندگی ما انسانها پیدا کنند کمپلکسی از بیماریهای شناخته شده و ناشناختة ما را درمان خواهند نمود و چون در بدن ما از جمله بیماریهای خود ساخته جلوگیری بعمل خواهد آورد .