واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

واریته ی بهاری

آرشیو مطالب جالب

از قبل 5

پنجشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۴، ۰۸:۵۹ ق.ظ
چگونه یک لب تاب مناسب بخریم ؟شنبه نوزدهم مرداد ۱۳۹۲ 17:29

در صورتی که قصد خرید یک لپ‌تاپ جدید را دارید، انتخاب یک لپ‌تاپ مناسب از میان انبوهی از لپ‌تاپ‌ها از برندهای مختلف و با وی�?گی‌های متفاوت کار دشواری است. در صورتی که از دوستان خود پرس‌وجو کنید و یا نظرات افراد متخصص امر در این زمینه را جویا شوید با پیشنهادت متفاوتی روبرو می‌شوید که باز هم تصمیم‌‌گیری را سخت‌تر می‌کند. در این ترفند قصد داریم به معرفی یک ابزار آنلاین بپردازیم که با دریافت نیازها و شرایط شما نظیر میزان بودجه، نوع کار شما، نیاز یا عدم نیاز به حمل طولانی مدت لپ‌تاپ و... بهترین لپ‌تاپ را به شما پیشنهاد می‌کند. این کار کمتر از 1 دقیقه به طول خواهد انجامید!

بدین منظور:
ابتدا وارد سایت www.swogo.com شوید.
برای شروع کار بر روی Lets' Get Started کلیک کنید.
در مرحله‌ی بعد حدأکثر بودجه‌ی خود برای خرید لپ‌تاپ را وارد نمایید. مبنای انتخاب بر حسب دلار است اما می‌توانید با اندکی حساب و کتاب معادل ریالی آن را برآورد کنید.
پس از انتخاب بودجه بر روی Next Step کلیک کنید.
در مرحله‌ی بعد، کار اصلی که قرار است با لپ‌تاپ انجام دهید را انتخاب کنید. اگر برای استفاده‌ی معمولی و روزانه قصد دارید از لپ‌تاپ استفاده کنید Everyday Use را انتخاب کنید. اگر اهل بازی هستید Gaming را انتخاب نمایید. همچنین اگر برای تولید محتوای چندرسانه‌ای نظیر ساخت موزیک، ویدیو و انیمیشن قصد دارید از لپ‌تاپ استفاده کنید Multimedia را برگزینید. همچنین اگر قصد استفاده‌ی کاری از لپ‌تاپ را دارید Work را انتخاب کنید.
پس از انتخاب نوع کار، با کلیک بر روی Next Step به مرحله‌ی بعد خواهید رفت.
اکنون (ترفندستان) بایستی به این سوال که آیا به حمل لپ‌تاپ نیاز پیدا می‌کنید پاسخ دهید. این موضوع برای این است که سیستم لپ‌تاپی با وزن سبک یا سنگین را به شما پیشنهاد دهد. شما می‌توانید گزینه‌های Never (هرگز)، Sometimes (گاهی اوقات) و یا Always (همیشه) را انتخاب کنید.
سپس بر روی Next Step کلیک نمایید.
در مرحله‌ی بعد در صورتی که اندازه‌ی صفحه نمایش خاصی مد نظرتان است، اندازه‌ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید. اندازه‌های صفحات نمایش از بسیار کوچک تا بزرگ مرتب شده‌اند.
با انتخاب Next Step به مرحله‌ی انتخاب برند لپ‌تاپ خواهیم رسید.
در صورتی که برند خاصی مد نظرتان نیست بر روی No کلیک کنید، در غیر این صورت بر روی Yes کلیک کرده و برند (یا برندهای) مد نظر خود را انتخاب نمایید و روی I'm ready, let's go کلیک کنید.
در مرحله‌ی آخر در صورت که نیاز سخت‌افزاری خاصی مد نظرتان است بر روی Yes کلیک کرده و این نیاز سخت‌افزاری (نظیر صفحه نمایش لمسی، وب‌کم و...) را به حالت انتخاب درآورده و بر روی I'm ready, let's go کلیک کنید. در صورتی که نیاز خاصی مد نظرتان نیست هم بر روی No کلیک کنید.
اکنون لپ‌تاپی که سیستم بسته به نیاز شما انتخاب کرده است همراه با قیمت و تصویر به شما پیشنهاد داده می‌شود.
در تب Summary خلاصه‌ای از اطلاعات لپ‌تاپ را مشاهده خواهید کرد. همچنین مشخصات فنی و سخت‌افزاری لپ‌تاپ را در تب Specs می‌توانید مشاهده کنید.
پیشنهادات بعدی نیز در پایین صفحه نمایش داده شده است.

نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


تبدیل واحد ها با کمک گوگلشنبه نوزدهم مرداد ۱۳۹۲ 17:23
وسیله‌ی موتور جستجوی گوگل می‌توان تقریباً تمامی واحدهای اندازه‌گیری شناخته شده را به یکدیگر تبدیل کرد. دما، طول، وزن، سرعت، صدا، مساحت، سوخت، زمان و حجم دیجیتال این واحدها هستند. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار می‌پردازیم.

بدین منظور:
شما می‌توانید (ترفندستان) جهت دسترسی به ابزار تبدیل واحدها عبارت Unit Conversion را در موتور جستجوی گوگل جستجو کنید.
خواهید دید که با این کار ابزاری در بالای لیست نتایج نمایان می‌شود که می‌توانید نوع واحد را انتخاب کرده و سپس مقیاس اولیه و ثانویه را انتخاب نموده و عدد مورد نظر خود را وارد نمایید.
همچنین تسریع در انجام عملیات می‌توانید مستقیماً مقیاس مورد نظر خود را در موتور جستجوی گوگل جستجو نمایید. به عنوان مثال برای اینکه بدانیم 10 سانتی‌متر چند اینچ خواهد بود این عبارت را جستجو خواهیم کرد:
 10cm in inch

و یا برای پی بردن به اینکه 10 مگابایت چند بایت است این عبارت را جستجو می‌کنیم:
 10megabyte in byte

نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


گذشتهجمعه بیست و یکم تیر ۱۳۹۲ 14:50
گذشته مانند استفاده از آیینه ی ماشین است خوب است گهگاهی برای این که متوجه ی مسافت طی شده شویم به آن نگاهی بیاندازیم اما اگر بیش از حد خیره به آن بمانید آن چه را هم که پیش روی دارید از دست خواهید داد!!!

نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


میان وعده ی خوشمزهچهارشنبه بیست و نهم خرداد ۱۳۹۲ 11:37
بچه های کوچک معمولا تمایل
زیادی به خوردن غذاهای خانگی
ندارند و به جای خوردن غذاهایی
که برای رشد آنها ضروریا ست،
سراغ تنقلات چرب و شور
می روند. یکی از را ههایی که
م یتوانید از آن استفاده کنید
تا کودکانتان را به مواد غذایی
مفید علاق همند کنید، این است که
میان وعده هایی کوچک همراه با ظاهری جذاب تهیه
کنید.
مواد لازم برای تهیه لقمه های انگشتی
پنیری:
پنیر صبحانه 50 گرم
سبزی ریز خرد شده شامل شوید، ترخون، مرزه،
ریحان و جعفری 4 قاشق خرد شده
پودر گردو 2 قاشق غذا خوری
کنجد یک قاشق غذا خوری
نان تست 6 عدد
طرز تهیه:
سبزی خرد شده را با پنیر و پودر گردو مخلوط
کنید. این مواد را روی نا نهای تست مالیده و سپس
روی آن مقداری کنجد بپاشید. نان تست دیگری روی
آن بگذارید و با دست کمی فشار دهید تا کاملا به هم
بچسبند.
ساندوی چها را از گوشه برش زده و به صورت دو مثلث
آماده کنید. این میان وعده بسیار مغذی است خصوصا
زمانی که با یک لیوان شیر آن را به کودک دلبندتان
بدهید.

نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


کوکوی کدوچهارشنبه بیست و نهم خرداد ۱۳۹۲ 11:32
کدو از معدود صیف یجاتی است که تقریبا در تمام
فصول سال یافت م یشود و خواص فراوانی دارد. افرادی
که به خوردن بادمجان حساسیت دارند، م یتوانند از کدو
استفاده کنند.
مواد لازم:
سیب زمینی 2 عدد
کدوی متوسط 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شوید و پیازچه خرد شده 5 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
نمک و ادویه به میزان لازم
ماست برای تهیه سس یک لیوان
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی و کد وها را آب پز کرده و سپس
رنده کنید. آرد، تخم مرغ، فلفل و نمک و نیمی از پیازچه
و شویدها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
روغن را در ماهی تابه ریخته پس از گرم شدن مواد را
درون روغن سرخ کنید. بعد از این که یک طرف ک وکو
سرخ شد آن را بر گردانید تا
روی دیگر آن هم سرخ شود. از بقیه پیازچه و شوید
برای تهیه سس این غذا استفاده کنید. به این ترتیب
که آ نها را با ماست و مقداری نمک و نعنا خشک شده
مخلوط کنید. کوکو را با سس آماده شده تزیین کنید
نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


خوراک بادمجانچهارشنبه بیست و نهم خرداد ۱۳۹۲ 11:21



4 عدد بادمجان متوسط
پودر گردو 4 قاشق
سبزی خورد شده معطر شامل جعفری، ترخون، مرزه 4 قاشق
غذاخوری
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک و ادویه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و بدون خرد کردن آنها را در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آنها گرفته شود و هم هنگام سرخ
کردن روغن کمتری نیاز داشته باشد.
سعی کنید همه قسمت های بادمجان ها را یکنواخت سرخ کنید. بعد از سرخ کردن و خنک شدن بادمجان ها
روی آنها را چاک دهید. سپس پودر گردو و سبزی خرد شده را با نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید. این مواد را خوب به
هم بزنید تا به صورت خمیری در آید. داخل بادمجا نها را از این مخلوط پر کنید و سپس در ماهی تابه بچینید. دقت کنید
بادمجا نها روی هم قرار نگیرند. گوجه فرنگی ها را نصف کنید و به صورت جداگانه همراه با مقداری نمک و ادویه سرخ
کنید.
سپس آنها را روی بادمجان ها چیده و با کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله باید اجازه دهید آب غذا کاملا تمام
شود. می توانید این غذا را همراه با پلو یا با نان نوش جان کنید.
خوراک بادمجان

نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


سیب زمینی تنوریسه شنبه بیست و یکم خرداد ۱۳۹۲ 19:13
مسلما تغذیه مناسب و صحیح کودکان موضوع بسیار مهمی است
که حتما باید مورد توجه والدین قرار گیرد. برای همین خوب است
غذاهایی سالم و مغذی برای آنها تهیه کنید تا کمتر به مصرف مواد
مضر روی بیاورند. بچه ها معمولا خوردن چیپس سیب زمینی را خیلی
دوست دارند که اگر بتوانید میان وعده ای مانند آن برایشان تهیه کنید،
خیلی بهتر خواهد بود.
برای تهیه چنین میان وعده ای به یک قاشق غذاخوری روغن
زیتون، نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا و هشت عدد سیب زمینی
نیاز دارید.
طرز تهیه: قبل از تهیه این غذا باید بگذارید فر گرم شود ( 200
درجه سانت یگراد) و سینی فر را چرب کنید. برای آماد هکردن غذا هم
باید در یک کاسه بزرگ روغن زیتون و پاپریکا را مخلوط کنید. سپس
سیب زمینی هایی را که از طول خرد کرده اید، داخل این مواد بگذارید
و با دست آنها را مخلوط کنید تا کاملا به مواد آغشته شود. بعد آنها
ر ا روی سینی پخت بچینید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا
پخته شود.
طرز تهیه پودر پابریکا: تخمه های چند فلفل قرمز سبز و مخصوصا قرمز و زرد را دور می ریزیم سپس انها را در برابر آفتاب خشک کرده و با آسیاب پودر می کنیم پودر حاصل همان پور پابریکا می باشد .
نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


خلیج فارس می خواهی؟سه شنبه چهاردهم خرداد ۱۳۹۲ 20:42

شعر خلیج فارس از سروده های شهید آریافر

نوید شاهد:در مقاومت 33 روزه خرمشهر و در جبهه گمرک شهر، شهید بهرام آریا فر شعری را سرود که با گذشت سالها هنوز هم زیبایی وجلوه خاص خود را دارد. سروده زیبایی که با نام خلیج فارس چه در آن زمان وچه پس از آن زمزمه لب رزمندگان جبهه های نور علیه ظلمت شد.

سروده امیر شهیدسرتیپ بهرام آریافر –جنگ ایران و عراق –مقاومت 33روزه خرمشهر - جبهه گمرک خرمشهر -در تاریخ21/7/1359 
مرا از مرگ ترسانی
اگر روزی خدا خواهد
جوابت را به نوک این سنان سرد میگویم
خلیج فارس میخواهی؟
چنین گستاخ میگویی ؟تو خوزستان همی خواهی؟
بدان این را،میان آبهای نیلگونش غرق می گردی
اگر روزی خدا خواهد
اگر روزی امام امت ما این چنین گوید
روید وخاک آنجا ،بر سر آن بی همه چیزان فرو ریزید
به پیشت باز می گردم
برایت من حدیث مرگ می خوانم
وتخم مرگ افشانم
به پیش آن دروغین رب بی چیزت
سیه روزت بگردانم
تورا بر خاک بنشانم
مرا از مرگ ترسانی
اگر روزی خدا خواهد
جوابت را به نوک این سنان سرد میگویم
خلیج فارس میخواهی؟
چنین گستاخ میگویی ؟تو خوزستان همی خواهی؟
بدان این را،میان آبهای نیلگونش غرق می گردی
سر راه صدایت را
میان راه تاریک گلو بندم
همان گونه که روم باستان از پای افکندم
تورا بر خاک بنشانم
به پیش آن دروغین رب بی چیزت
سیه روزت بگردانم
تورا بر خاک بنشانم
نمیدانی،نمیدانی من و هم میهنان من
به پاس یک وجب زین خاک جاویدان
چه خونها خونبهای این سرا کردیم
خلیج فارس میخواهی؟
چنین گستاخ میگویی ؟تو خوزستان همی خواهی؟
بدان این را،میان آبهای نیلگونش غرق می گردی.....
نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


غذاها و قند های رژیمیپنجشنبه دوم خرداد ۱۳۹۲ 10:9
آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟

بررسی‌های زیادی ثابت کرده است که محصولات رژیمی کارخانه‌ای برای بسیاری از افراد که از دیابت، فشار خون و چربی خون بالا رنج می‌برند، مناسب نبوده و حتی برای گروهی از بیماران از جمله بیماران قلبی، کلیوی و مبتلایان به بیماری «فنیل کتونوری» که از تجمع غیر طبیعی اسید آمینه در مایعات بدن و سیستم عصبی رنج می‌برند، و داشتن رژیم غذایی فاقد شیرین‌کننده‌های مصنوعی در کنترل بیماری‌شان بسیار اهمیت دارد، می‌تواند بسیار تهدیدکننده باشد.

به گفته دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی نه تنها مصرف خوراکی‌های صنعتی رژیمی در دراز مدت به هیچکس توصیه نمی‌شود، یعنی نباید در خوردن مواد غذایی رژیمی زیاده‌روی کرد، بلکه مصرف غذاهای رژیمی برای افراد سالمی که مشکلی از حیث بیماری‌های سیستمیک و تناسب اندام ندارند نیز به دلیل داشتن شیرین کننده‌های مصنوعی بسیار مضر خواهد بود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با جام‌جم می‌افزاید: مهم آن است که هر فرد با توجه به مشکلی که دارد یعنی اگر از دیابت، چربی خون، بیماری قلبی یا کلیوی رنج می‌برد، به برچسب تغذیه‌ای خوراکی که ادعای رژیمی بودن دارد، توجه کند و بر اساس آن تصمیم به مصرف آن ماده غذایی بگیرد؛ چرا که ممکن است یک ماده غذایی رژیمی انرژی یا کالری پایینی داشته باشد و برای افراد دارای اضافه وزن مناسب باشد، اما کم‌چرب یا کم‌نمک نباشد و برای بیماران دچار فشار یا چربی خون و همین طور بیماران کلیوی مضر باشد. فراموش نکنید که برخی محصولات رژیمی میزان پروتئین یا کربوهیدرات پایینی دارد، در حالی که دریافت مقادیر مشخصی پروتئین و کربوهیدرات در کنار چربی و لبنیات در رژیم غذایی روزانه ضروری است.

لبنیات کم‌چرب، اما شیرین

متخصصان تغذیه بر مصرف لبنیات یعنی ماست، شیر و پنیر کم‌چرب نه‌تنها برای افراد دچار اضافه وزن و کسانی که بیماری‌های سیستمیک دارند، بلکه برای همه افراد، حتی کودکان و کسانی که از بیماری خاصی رنج نمی‌برند، تاکید می‌کنند، اما آیا مصرف محصولاتی چون بستنی و ماست‌های میوه‌ای که تولیدکنندگان بر کم‌چرب بودن‌شان برای جلب مصرف‌کننده تاکید می‌کنند، نیز توصیه می‌شود؟

به گفته دکتر جعفریان توجه کردن به جدول تغذیه‌ای درج شده روی این محصولات نشان می‌دهد که گرچه این نوع خوراکی‌ها از چربی کمتری برخوردارند،اما میزان قند موجود در آنها بسیار بیش از میزان مجاز برای بیماران دیابتی یا بیماران قلبی و عروقی است. پس به صرف آن‌که روی محصولات لبنی برچسب کم‌چرب بودن بخورد، مصرف آن برای همه افراد مجاز شناخته نمی‌شود.

قندهای رژیمی خطرناک‌ترند

بارها در خبرها تاکید شده است که به دام تبلیغات غذاهای بدون قند نیفتید. این تاکید از آن روست که تولیدکنندگان مواد‌غذایی، قندهای ساده مثل شکر را حذف و قندهای الکلی یا مصنوعی مانند ساخارین، آسپارتام و سوربیتول را که نسبت به قندهای معمولی کالری کمتری دارند، جایگزین می‌کنند.

دکتر جعفریان با تاکید بر خطرات ناشی از مصرف طولانی مدت قندهای مصنوعی می‌گوید: این درست است که قندهای الکلی به​طور متوسط دو کالری به ازای هر گرم و سایر انواع قندها چهار کالری به ازای هر گرم انرژی تولید می‌کند، اما از آنجایی که قندهای الکلی در آب محلول نیست و اغلب با چربی ترکیب می‌شود، غذاهایی که با قندهای الکلی شیرین شده است، چربی بالایی دارد و برای بسیاری از افراد در دراز مدت مشکلاتی را ایجاد می‌کند. همچنین مصرف زیاد قندهای مصنوعی اثر ملین نیز دارد و باعث ایجاد اسهال و ناراحتی گوارشی می‌شود و ریسک ابتلا به سرطان را نیز افزایش می‌دهد، اما اگر در حد معمول و کنترل شده از این نوع قندها استفاده شود، جای نگرانی نیست.

نمک‌های رژیمی، خطرناک برای بیماران کلیوی

پنیری را که برای صبحانه مصرف می‌کنید رژیمی و کم‌نمک است، اما اشتباه است اگر تصور کنید این پنیرها فاقد نمک است.

تنها تفاوت لبنیات و بخصوص پنیرهای کم نمک با انواع دیگر آن استفاده از نمک با پایه پتاسیم به جای نمک‌های سدیمی معمولی است. استفاده از نمک‌های پتاسیمی برای مبتلایان به پر فشاری خون بسیار کم‌خطرتر است،اما استفاده از آن در مبتلایان به اختلالات کلیوی که مشکل دفع پتاسیم دارند با محدودیت‌هایی همراه است.

با نوشابه، رژیمی و غیررژیمی خداحافظی کنید

خودمان را گول نزنیم و تا حد امکان از این نوشابه‌ها استفاده نکنیم. فرقی نمی‌کند که نوشابه‌ای که می‌نوشید رژیمی باشد یا غیررژیمی. نوشابه‌های رژیمی هم مانند دیگر انواع خود باعث دفع کلیسم بدن می‌شود و اسید فسفریک، کافئین و اسیدیته آن خطراتی را از نظر پوکی استخوان و ناراحتی‌های گوارشی به جا می‌گذارد. نوشابه‌های رژیمی شاید انرژی و کالری کمتری را نسبت به انواع دیگر خود داشته باشد، اما نمی‌توان به این بهانه برچسب مضر بودن را از آنها حذف کرد.

میوه‌های خشک، کلسترول را بالا می‌برد

با وجود آن که دکتر جعفریان نیز همچون دیگر متخصصان تغذیه معتقد به اولویت داشتن میوه‌های خشک از نظر تغذیه‌ای بر بسیاری از تنقلات همچون شیرینی و شکلات‌های سرشار از قند است، اما بر مصرف کنترل شده و محدود میوه، انجیر، توت و خرمای خشک نیز تاکید می‌کند و می‌افزاید: بسیاری از افراد بخصوص بیماران کلیوی و کسانی که چربی بالایی دارند یا دچار بیماری‌های عروقی هستند باید در مصرف این نوع تنقلات بسیار محتاط باشند؛ چرا که میوه‌های خشک سرشار از قند فروکتوز است که نباید روزانه بیش از 50 گرم مصرف شود. نباید فراموش کرد که قند در بدن به کلسترول و چربی تبدیل شده و به بالارفتن چربی خون منجر می‌شود.

نوشته شده توسط سامانی  | لینک ثابت | آرشیو نظرات


چگونه جذاب باشیم؟چهارشنبه یکم خرداد ۱۳۹۲ 19:38
  همه ما علاقه‌مندیم یادمان در دلهای اطرافیان باقی باشد و این تنها با سلاح خُلق خوش حاصل می‌شود. هنگامی که به خاطرات پررنگمان با آشنایان مراجعه می‌کنیم افراد مهربان و خوش اخلاق از ماندگارترین شخصیت‌ها در ذهن و رحمان می‌باشند. چنین ماندگاری در قلب‌ها آرزوی همه ماست و این مهم به دست نمی‌آید مگر آن که از رموز آن آگاه باشیم‌.
یکی از مهمترین رازهای رسیدن به آن جذابیت است و قبل از هر چیز باید بدانیم که جذابیت چیزی غیر از زیبایی است‌. شخص می‌تواند صورت زیبایی نداشته باشد اما بسیار جذاب باشد و هم چنین می‌تواند بسیار زیبا باشد اما اصلاً جذابیت نداشته باشد. جذابیت و گیرایی یک ویژگی کاملاً اکتسابی است و به راحتی می‌توانیم صاحب آن باشیم‌:
1 - ظاهری آراسته داشته باشید.
تمیز و مرتب باشید، هماهنگی و پاکیزگی شما، ناخودآگاه شما را جذاب می‌کند. بعضی از افراد براساس تصوری اشتباه برای جذاب شدن به زحمت زیادی می‌افتند و خود را به شکل‌های عجیب و غریبی درست می‌کنند. مهمترین مسئله این است که مرتب و هماهنگ و در عین حال ساده باشید. نامرتب بودن حتی حرفهای قشنگ‌، مثبت و تأثیرگذار شما را ضایع می‌کند. فرزندی که همیشه پدر و مادر خود را آراسته و با ظاهری مرتب می‌بیند، ظاهر آراسته فردِ ناآشنا او را نمی‌فریبد. چون ممکن است جذب ظاهر آراسته کسی شوند که تأثیر منفی او از اثرات مثبتش به مراتب بیشتر باشد.
2 - بیشتر سکوت کنید:
غالباً افراد به اشتباه برای این که جذاب‌تر شوند، بیشتر شلوغ می‌کنند و به خطا می‌روند. سکوت‌، یک تأثیر ذهنی و روانی بسیار قوی می‌گذارد. در سکوت‌، فرد پیرامون خود خلاء ایجاد می‌کند و هر خلایی‌، جذب را سبب می‌شود. آنها که بیشتر صحبت می‌کنند و کمتر می‌شنوند از جذابیت خود می‌کاهند، حال آن که سکوت و گوش دادن بیشتر به واقع شما را عاقل‌تر و قابل اطمینان‌تر معرفی می‌کند و این زمینه‌ای مساعد برای صمیمیت بیشتر است‌. سکوتی سرشار از اعتماد به نفس سرچشمه صمیمیت است‌.
3 - نرم و ملایم سخن بگویید:
هنگامی که نرم و ملایم صحبت می‌کنید افراد را جذب خود می‌کنید و به راحتی می‌توانید بر روی آنها تأثیر بگذارید. آدم‌های خشن و داد و بیدادی افراد مناسبی برای اطمینان کردن‌، نیستند.
4 - فرد محترمی باشید:
بی‌احترامی به خود، به دیگران و بی‌احترامی و بی ادبی در کلام و رفتار همگی از جذابیت شما می‌کاهد. شما باید هم در ظاهر آراسته باشید و هم در باطن وارسته‌. افراد مؤدب و متین و محترم بی تردید جذابند و این جذابیت از درون موج می‌زند.
محترم و مؤدب و باشخصیت باشید، خواهید دید خود به خود جذاب می‌شوید.
5 - زیاد شوخی نکنید اما بسیار تبسم کنید:
شوخی فراوان از انرژی ذهنی و جذابیت شما می‌کاهد چرا که شوخی فراوان به تدریج مرزهای لازم بین افراد را از بین می‌برد متبسم باشید که تبسم به چهره شما جذابیتی عمیق و ژرف می‌بخشد. در تبسم‌، سنگینی و متانت و جذابیت است‌.
6 - قاطعیت یعنی جذابیت‌:
کسانی که شخصیت قاطعی دارند و هدفها و ارزش‌های معینی دارند، بی‌استثنأ می‌توانند افراد جذابی باشند. زیرا شخصیت‌هایی جذاب و تأثیرگذارند که بسیار مصمم هستند و اعتماد به نفس دارند. به دنبال اهداف مشخصی بودن و به آنها رسیدن اعتماد به نفس زیادی به ارمغان می‌آورد و جذابیت از وجود چنین شخصی موج می‌زند.
آسان بود، این طور نیست‌؟ فکر می‌کنم شما هم می‌توانید یکی از جذاب‌ترین و ماندگارترین‌ها باشید. معطل نشوید دست به کار شوید!       جون مجیدخدابخش نظر بدین
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۲۸
عباسعلی سامانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی